Despre noi

www.intrebadentistul.ro se adreseaza pacientului modern, interesat sa inteleaga ce i se intampla si implicat in deciziile privind tratamentul stomatologic.

 

Pacientul www.intreabadentistul.ro nu mai este un receptor pasiv al deciziilor medicului, ci beneficiarul unor drepturi, oferite si nu impuse, in alegerea metodei de tratament; el se informeaza si trece prin propriile filtre si valori informatia medicala.

 

Daca in trecut relatia medic-pacient era unidirectionala si paternalista, in prezent, pacientul modern tinde spre implicarea mai multor specialisti in actul medical, de la diagnosticare la realizarea tratamentului propus.

 

www.intreabadentistul.ro aduce comunicarea in prim planul actului medical, intarind importanta comunicarii medic-pacient cat si a comunicarii intre specialistii domeniului stomatologic. www.intreabadentistul.ro devine un consultant ce ofera cunoastere si sfaturi medicale ce vin in sustinerea si completarea tratamentului stomatologic, totul explicat pe intelesul pacientului.

 

Accesand www.intreabadentistul.ro pacientul exploreaza optiunile de tratament, intelege termenii si etapele tratamentului, castiga incredere in tratamentul recomandat. Pacientul obtine o opinie medicala avizata asupra situatiei dentare existente precum si asupra posibilitatilor de tratament.